Forbrugervalg3

AFGIVELSE AF STEMME

Afgiv din stemme - klik her.


Der kan afgives stemme frem til og med mandag den 08.11.2021 kl.12.00.


Obs det er det kundenummer på 6-9 cifre, der fremgår af fakturaen (fra Vordingborg Forsyning - og ikke Vordingborg Kommune), der skal anvendes - ikke fx. det betalingsnummer, der fremgår af betalingsservice.Valget foregår elektronisk

Afstemningen sker elektronisk via ovenstående link. Linket vil først være tilgængelig fra mandag den 25.10.2021 kl. 12.00.


Ved afgivelse af stemme, skal man bruge sit kundenummer, som bl.a. fremgår af regningerne fra Vordingborg Forsyning.


Det er kun kunder/forbrugere, der enten aftager vand fra et af vores vandværker, afleder spildevand til et af vores renseanlæg eller er en del af tømningsordningen og som dermed er kunde/forbruger hos mindst et af vores vandselskaber (Vordingborg Vand A/S og Vordingborg Spildevand A/S), der kan stemme. 

Der kan kun afgives 1 stemme pr. kunde.nr./forbrugssted. Er man kunde i flere selskaber, kan der kun afgives 1 stemme pr. forbrugssted. Virker det ene ikke - fx det man har på tømningsordningen, skal man blot prøve at det man har på vand.

Selvregistrering - fiktiv kunde


22.10.2021 kl. 12:01 Fristen for at anmode om fiktivt kundenummer er udløbet. 


Forbrugere, som fx bor til leje og ikke selv har et kunde.nr., kunne via en selvregistrering få  tildelt et fiktivt kundenummer. 

Når man har oprettet sig, vil man modtage en mail med et fiktivt kundenummer og et fiktivt husnummer, som skal bruges ved afgivelse af sin stemme. 


Har man ikke adgang til internet og dermed ikke kan oprette sig som fiktiv kunde, skal man kontakte os på tlf. 5535 3700.


Obs - oprettelse af en fiktiv kunde kræver et mobil.tlf.nr. samt en mail-adresse. Desuden afgiver man erklæring om at man opfylder kravene om at man har et kundeforhold til mindst et af de 2 vandselskaber.


Anmodning om tildeling af fiktivt kundenummer, skal ske senest 1 hverdag før valgets første valgdag, dvs. senest fredag den 22.10.2021 kl. 12.00. Der kan tidligst anmodes om fiktivt kundenummer 14 dage før første valgdag.


Der kan kun afgives 1 stemme pr. fiktiv kundenummer.


Der kan først afgives stemme fra og med mandag den 25. oktober 2021 kl.12.00.


Ingen internet-adgang

Hvis du ikke har adgang til internettet og dermed mulighed for at afgive stemme via vores hjemmeside, kan du stemme ved, på hverdage inden for vores normale åbningstider i valgperioden 25.oktober – 8. november 2021, at møde personligt op på vores adresse Brovejen 10, 4760 Vordingborg. Husk at medbringe kundenummer og legitimation.


Oplysninger om hvem der stiller op til valget fremgår af vores hjemmeside - se kandidaterne her og har tillige været offentliggjort  i Sydsjællands Tidende i uge 31.


Du er velkommen til at kontakte os på tlf, 5535 3700 for yderligere oplysninger.


bestyrelse farver_1