Forbrugervalg3

AFGIVELSE AF STEMME

Der kan først afgives stemme til selve valget fra og med mandag den 25. oktober 2021 kl.12.00.


Afstemningen sker elektronisk via et link her på vores hjemmeside.

Det er kun kunder, der enten aftager vand fra et af vores vandværker, afleder spildevand til et af vores renseanlæg eller er en del af tømningsordningen, der kan stemme. Der kan kun afgives 1 stemme pr. kunde.nr. 

Kunder, som fx bor til leje og ikke selv har et kunde.nr., kan rette henvendelse til os på tlf. 5535 37 00 for adgang til at stemme. 

Som udgangspunkt skal man møde frem og mod forevisning af dokumentation for hvor man bor – fx det gule sundhedskort, får man tildelt et fiktivt kunde.nr., som er specifikt knyttet til ens adresse. Hvis man ikke kan møde frem fysisk, kan man sende en mail til os på kontakt@vordingborgforsyning.dk og anmode om at få tildelt et fiktivt kundenummer knyttet til ens adresse. Sammen med anmodningen, skal der være vedhæftet dokumentation for hvor man bor, fx et billede af ens gule sundhedskort (man skal i så fald huske at sløre de sidste 4 cifre i personnummeret).  Vi vil via svar på mailen, returnere det fiktive kundenummer. Anmodning om tildeling af fiktivt kundenummer, enten via fysisk fremmøde eller via mail, skal ske senest 1 hverdag før valgets første valgdag, dvs. senest fredag den 22.10.2021kl. 12.00. Der kan tidligst anmodes om fiktivt kundenummer 14 dage før første valgdag, dvs, tidligst fra mandag den 11.10.2021.


Der kan først afgives stemme fra og med mandag den 25. oktober 2021 kl.12.00.


Hvis du ikke har adgang til internettet og dermed mulighed for at afgive stemme via vores hjemmeside, kan du stemme ved, på hverdage inden for vores normale åbningstider i valgperioden 25.oktober – 7. november 2021, at møde personligt op på vores adresse Brovejen 10, 4760 Vordingborg. Husk at medbringe kundenummer og legitimation.


Oplysninger om hvem der stiller op til valget vil fremgår af vores hjemmeside fra ca. den 01.08.2021 og vil tillige blive offentliggjort  i Sydsjællands Tidende.


Du er velkommen til at kontakte os på tlf, 5535 3700 for yderligere oplysninger.


bestyrelse farver_1