Selvbetjening Fejlmelding
Vagttelefon

Vagttelefon

Vagttelefon: 5535 3700

Uanset tidspunktet på døgnet, kan der ringes på vores hoved.nr. 5535 3700
Vores normale telefon-åbningstider er mandag - torsdag 10.00 - 14.00, fredag 10.00 - 12.00.


Ringer man inden for vores normale arbejdstider (7.00 - 16.00 - fredag dog kl. 12.00), vil der ved akutte henvendelser uden for vores telefonåbningstider, være mulighed for at vælge omstilling til vagttelefon (tast 1).


Uden for vores normale arbejdstider, er vores telefon stillet om til en vagt, der tager imod besked om akutte problemer  og sender beskeden videre til vagten inden for det pågældende driftsområde.


Ved akutte henvendelser bør man som minimum oplyse navn, tlf.nr (gerne mobil.nr) og adressen eller lokaliteten, henvendelsen drejer sig om samt selvfølgelig problemets art.


Ved henvendelse om driftsproblemer via vores hjemmeside, kan der ikke forventes handling med det samme. Ved akutte situationer, der ikke kan vente til næste hverdag, at ringe til vores hoved.nr. og så vælge omstilling til vagten.


Vær opmærksom på at der IKKE er vagtordning på  tømning af bundfældningstanke. Her anbefaler vi at man selv kontakter en lokal slamsuger (for egen regning) såfremt problemet ikke kan vente til næste hverdag.


foto 2