Selvbetjening Fejlmelding
Fejlmeldinger

Fejlmeldinger

Er der problemer med fx en stoppet kloak - eller fungerer din bundfældningstank ikke, kan du give os besked om dit problem på følgende link:
Er det tale om meget akutte forhold, er det bedst at du kontakte os på tlf. 55 35 37 00 da der ikke er konstant overvågning af fejlmeldinger via linket. Uden for normal åbningstider, bliver der stillet om til en vagt-tlf.

I det omfang vi kan nå det, vil problemer blive adviseret via sms til de berørte ejendomme. Har du hemmeligt nr. eller en arbejdstelefon, der ikke er tilknyttet din ejendom, anbefaler vi at du manuelt tilmelder dit tlf.nr til vores sms-ordning -  læs mere her. 

Du må IKKE selv rekvirere en slamsuger, hvis der er tale om problemer på Vordingborg Forsynings ledningsnet eller andet tilhørende Forsyningen. Du SKAL i stedet kontakte os på tlf. 55353700 - også uden for normal åbningstid.

Obs - der er IKKE vagtordning på tømningsordning. Har du problemer med en bundfældningstank hvor en løsning ikke kan vente til næste hverdag, anbefaler vi at du selv rekvirere en slamsuger.

Vordingborg Forsyning kan IKKE påtage sig at betale evt. regning for slamsuger eller anden form for hjælp, som ikke er bestil af forsyningen, hverken til problemer med ledningsnettet eller bundfældningstanken.
Har du skader på din ejendom eller ting som følge af at en af Vordingborg Forsyningsledninger eller pumpestationer er stoppet, kan du læse mere her, hvad du skal gøre.  

Præstø rens 25-08-08 (22)