Selvbetjening Fejlmelding
Nyheder
Header:

Opdatering - Corona-lukning

Date:
20-05-2020
Text:

Opdatering - Corona-lukning

VI ER FORTSAT LUKKET NED – MEN IKKE HELT.

Opdatering 20.05.2020 Vordingborg Forsyning arbejder fortsat ud fra de udstukne retningslinjer i forhold til at begrænse risikoen for smitte med Covid-19.  Men det betyder ikke at "ligger stille". Vores driftsfolk arbejder næsten normalt nu - selvfølgelig under hensyntagen til afstandskrav, hyppig håndvask og afspritning - og primært alene. Det administrative personale arbejder fortsat hjemmefra - med hyppige teamsmøder og enkelte besøg på kontoret.

Som udgangspunkt følger vi de samme "regler" som kommunen arbejder efter. 

Lige nu afventer vi næste step i genåbningen af Damark.

Opdatering 25.03.2020.Som en konsekvens af statsministerens udmelding om at de indførte restriktioner pga corona-virusen forlænges til 2. påskedag, forlænges også Vordingborg Forsynings delvise nedlukning frem til og med mandag den 13.04.2020.

Det vil sige at der som udgangspunkt ikke er fysisk adgang til vores adresser med mindre man har en aftale herom- heller ikke på Brovejen 10. Der arbejdes primært med akutte opgaver samt de for sikker drift nødvendige opgaver. Administrative personale arbejder primært hjemme fra.

Der kan fortsat ringes til os på tlf. 55353700, hvor der altid svares - enten af en vagt eller af en fra administrationen. 

12.03.2020 For at forhindre coronasmitten i at brede sig, følger Vordingborg Forsyning statsministerens anbefalinger fra den 11. marts 2020, og lukker ned i foreløbig 14 dage.
Det betyder ikke, at der ikke er nogen på arbejde – det er trods alt nogle for samfundet vigtige kritiske funktioner, vi varetager. Men bemandingen i driften begrænses i videst muligt omfang til et weekendvagt-niveau. Resten af personalet sendes hjem i det omfang, det er nødvendigt for at opretholde sikker drift.

Derfor vil ikke-akutte opgaver kun blive udført i et begrænset omfang i de næste 14 dage.

Det administrative personale arbejder så vidt muligt hjemme fra med de begrænsninger dette medfører.

Det vil være muligt at komme i kontakt med os telefonisk via vores hoved.nr 55353700 – eller via mail til kontakt@vordingborgforsyning.dk (forvent ikke svar med det samme), men der kan ikke regnes med normal betjening. 

Fejlmeldinger og driftsproblemer kan meldes via vores hjemmeside http://www.vordingborgforsyning.dk/fejlmelding. Der kan også ringes til vores hoved.nr. 55353700, der som minimum altid besvares af en vagt. 
Vi håber på jeres forståelse – og tålmodighed. 

Læs mere om coronavirus her https://politi.dk/coronavirus-i-danmark

Billede:
n Corona