Selvbetjening Fejlmelding
Ledige stillinger
Overskrift:

STILLINGEN ER BESAT - VAGTGÅENE DRIFTSASSISTENT - KRAFTVARME.

  1. Dato for opstart:
    26-06-2023
  2. Ansøgningsfrist:
    27-07-2023
Lang tekst:

Vagtgående driftsassistent til Vordingborg Forsyning

28.07.2023 STILLINGEN ER BESAT

Vil du være med til at drive og vedligeholde et spændende halm/flisfyret kraftvarmeværk?
Så har vi brug for dig snarest muligt hos Vordingborg Forsyning, der bl.a. består af et halm- & flisfyret kraftvarmeanlæg, en flisfyret hedvandskedel, samt en nybygget EL-kedel.


Du kommer til at indgå i et team med i alt 15 kollegaer, der sammen drifter kraftvarmeværket på Masnedø samt vores varmecentralerne og vandværker. Du vil blive én af de i alt 7 driftsfolk, der er ansvarlige for døgndriften af kraftvarmeværket, fjernvarmecentralerne samt overvågningen af vandværkerne.


Dit arbejdssted vil primært være på Vordingborg Kraftvarmeværk på Masnedø samt vores fjernvarmecentraler i Vordingborg by. Vi forestiller os, at du bor i området, da det er vigtigt, at du fra din bopæl kan nå frem til værket inden for 30 min, når du har rådighedsvagt.


Du skal være indstillet på, at der også vil være arbejdsopgaver andre steder i forsyningen.


Ansvar og arbejdsopgaver

Du skal indgå i rådighedsvagtordningen, hvor du har en 24-timers vagt hver 6. døgn. Du skal være indstillet på at blive tilkaldt i tilfælde af driftsproblemer, samt udføre betjening af anlæggene hjemmefra via vores SRO-system.


Du skal deltage i de daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver på værket. Efter endt oplæring vil du få dine egne ansvarsområder, hvor du planlægger vedligehold, revisionsarbejde, indkøbe materialer og fremmede ydelser, samt giver input til budget.


Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

§   Rundere på produktionsanlæg og afhjælpe fejl på anlæg.
§   Kørsel af halm & flis i vores brændselsmodtagelse
§   Indberette nødvendige data i vores IT systemer, herunder dokumentation i vedligeholdelsesprogam mv.
§   Vedligeholde de tekniske anlæg på værket, centraler, vandværker og i halmladen mv.
§   Deltage i renholdelse og ryddelighed i produktionsrum


Din profil

Du har baggrund som håndværker eller lign., gerne suppleret med erfaring fra driftsarbejde på et varmeværk, industrianlæg, landbrug eller lign..


Vi lægger vægt på, at du har truck- og kedelpassercertifikat eller er indstillet på at erhverve certifikaterne, samt har kørekort til kat. B.


Du har kendskab til IT på brugerniveau.


Det er vigtigt, at du trives med teamarbejde og er god til både at arbejde selvstændigt og sammen med dine kolleger. Du har gåpåmod og en engageret indstilling til dit arbejde. Desuden har du en god ordenssans og forstår at bevare både overblikket og arbejdsglæden, når der er travlt.


Vi tilbyder

Du bliver tilknyttet et dynamisk team med en uhøjtidelig omgangsform. Du har gode muligheder for at præge dit job og træffe beslutninger sammen med erfarne og engagerede kolleger i et uformelt miljø.
Som medarbejder hos os har du attraktive ansættelsesvilkår under Industriens overenskomst, samt sundhedsforsikring, mulighed for fleksible arbejdstider & efteruddannelse.


Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte Chris Hansen på telefon 20 52 92 91, hvis du vil vide mere om stillingen.


Ansøgning

28.07.2023 STILLINGEN ER BESAT
Stillingen ønskes besat snarest muligt. Ansøgningsfristen er tirsdag den 31.08.2023. Der afholdes løbende jobsamtaler. OBS findes der en egnet kandidat inden fristen udløber, lukkes jobopslaget ned.


Ansøgningen skal være elektronisk og sendes sammen med relevante papirer til kontakt@vordingborgforsyning.dk, mærket ”Vagtgående driftsassistent”.


Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV snarest muligt.


Søg job