Selvbetjening Fejlmelding
Projekter

AFSLUTTET Kastrup og Neder Vindinge - fjernvarme

  1. Status:
    Afsluttet
Projektbeskrivelse:

FJERNVARME TIL KASTRUP - NEDER VINDINGE.

Sep. 2017: Projektet er tæt på at kunne afsluttes. Der mangler blot nogle få ledningsstræk og tilslutninger.


Tidligere:

Efter af Energiklagenævnet har afvist en klage fra DONG Gas Distribution over vores projekt for etablering af fjernvarme til Kastrup - Neder Vindinge, er det med stor glæde at vi, som oplyst i en pressemedelse i Sjællandske og Sydsjællands Tidende tidligere på året, kan fortælle at vi inden længe starter projektet med udbygningen af fjernvarmenettet i Vordingborg by til også at omfatte Kastrup og Neder Vindinge.

Læs hele pressemedelsen her Vordingborg Forsyning pressemeddelelse_pdf.pdf


Processen med at få ført fjernvarme frem til Kastrup og Neder Vindinge er en lang proces. Vi skal som noget af det første have etableret en ny hovedledning under Masnedsund, der ud over at skulle forsyne vores nye kunder, også skal være med til at øge forsyningssikkerheden for alle vores fjernvarmekunder i Vordingborg by. Dette sker i løbet af 2015.

Først når den nye hovedledning er ved at være klar, går vi gå i gang med processen at etablere det nye ledningsnet ude i Kastrup og Neder Vindinge. Dette sker i løber af 2016 og 2017.

Undervejs vil vi selvfølgelig sørge for en god og grundig information til alle berørte boligejere, virksomheder, boligselskaber, institutioner osv. i området.


For at gøre det nemmere at beregne hvor meget der kan spares ved at omlægge oliefyret, naturgassen eller elvarmen til fjernvarme, vil der blive adgang til en beregningsmodel her på vores hjemmeside. Modellen er baseret på de samme principper som modellen for projektet med etablering af fjernvarme til Islingeudstykningen.

Dokumenter:
  1. Lokalitet:
    Kastrup og Neder Vindinge
Billeder: