Selvbetjening Fejlmelding
SMS-tjeneste

SMS-tjeneste


Vordingborg Forsyning har indført sms-tjeneste, således at vi kan sende information ud via mobil-telefoner til kunder om fx forvarsel om tømning af bundfældningstank, lukning for vand eller varme, ledningsbrud og lignende situationer.

SMS'en sendes til et eller flere af de mobil.tlf.nr., der er tilknyttet ejendommen.

Er dit mobil.nr. ikke tilknyttet til din adresse - fx hvis du har en arbejdsgiverbetalt mobil-telefon, kan du tilmelde din telefon her ved at klikke på dette link. 


Hvis man bor til leje, fx hos et boligselskab og man ikke er selv er direkte kunde hos forsyningen ( dvs at man ikke selv får regninger fra os) , skal man bruge den adresse, som kundeforholdet er knyttet op på. Hvis man ikke kender den, kan man altid ringe til os på tlf 55353700 og spørge. 


Man kan også framelde bestemte mobil.nr fra ordningen ved at framelde via ovenstående link.

Du kan også afmelde et mobil-nr ved at sende en sms fra det pågældende tlf.nr til 1919 med teksten AFMELD. Obs - skal gøres inden 48 timer fra modtagelse af den seneste (uønskede) sms.


Som noget nyt (nov. 2022) kan vores sms-beskeder nu også sendes via e-Boks til de adresser, hvor der ikke er tilknyttet et mobil.nr. - som fx når man har en arbejdstelefon. Det kræver dog at man under sin profil på e-Boks app' dels har slået notifikationer til samt at man  - også under sin profil, har givet samtykke til at e-Boks må indhente adresse-oplysninger.mobiltelefon_1_           e-Boks besked