Selvbetjening Fejlmelding
Ledningsinformation

Ledningsinformation - fjernvarme

Vordingborg Forsyning driver og vedligeholder ledningsnettet til fjernvarme i Vordingborg by, Kastrup, Neder Vindinge, Ørslev og Nyråd (projekt er igangsat 2023).

Gravearbejde – privatperson

Inden du graver, skal du kende til placeringen af evt. ledningers placering i jorden, således at du undgår graveskader. Hvor ledningerne ligger finder du ud af ved at oprette en graveforespørgsel i LER - LedningsEjerRegisteret. .

Gravearbejde – virksomhed

Hvis jeres virksomhed skal grave i et offentligt areal, skal alle forespørgsler gå gennem LER. I kan søge oplysninger i LER her.

Hvad er LER?

LER – Ledningsejerregistret – indeholder oplysninger om personer og virksomheder, der ejer ledninger i den danske undergrund. Herudover indeholder LER oplysninger om placeringen af ledningerne. Ledningsejerne har selv ansvaret for, at LER indeholder de korrekte oplysninger.
Inden jeres virksomhed begynder at grave, skal I slå op i LER for at hente oplysninger om ledningernes ejer og placering. Ved at kontakte ejerne og få præcise oplysninger om ledningernes placering kan vi undgå, at ledninger bliver gravet over.